hallo iedereen vandaag ga ik jullie een beetje de basis uit dagen van de haken aan de basis steken zo goed mogelijk na te zien koop nu deze hoek goed kunnen zien ik heb extra wol gepakt die had feller is van kleur zullen gaan kijken hoe of het gaat lukken dit zijn de basis dingen die je uitnodigen om te haken eind moesten kunnen maken ik heb je gewoon dit is gewoon een simpele krill rol die kogel kan kopen bij de action bij de zeeman perry wibra we zijn verschillende plaatsen voor de bolletjes ik heb een aantal haaknaalden ik heb haaknaalden in verschillende diktes
wat verschillende diktes kun je verschillende dikten steken bereiken mis als je een patroon hebt staat terug bij welke maat je nodig hebt dus kijkt goed altijd even naar ook heb ik een speciale dikke naald is een ga en haar knuffel garen naald en de grotere kop erop en dan kun je draden meer wegwerken in je werk dus die hebt ook altijd nodig dat we gaan beginnen ik pak me wat grotere haaknaald in een contrasterende kleur niet goed kunnen zien en we gaan met de baas begaan als allereerste wat je moet leren is een lusje en om een ritje te maken ik gewoon je dat deze techniek vormen
die zal het makkelijker vindt pak met twee vingers koude plusje was om draai hem toe om vingers heen dan haar ik het losse draadjes overheen zodat dit kruis is dan gaat dit draadje lange lus tussen mijn vingers door roken was dus ik heb hem nu hier kruis zetten hem hier even vast en dan kan ik hem hier de lus pakken en er overheen halen en dan kan dit is aantrekken en dit is het begin van mijn ketting mijn eerste steek ga ik tot een haaknaald zetten en haag en hand hou je vast als een pen ik hou hem dus vast tussen duim en wijsvinger platte stuk en in mijn ander hand hoog
dus de twee draden u kan dit dus geen aantrekken en hebben dus onze eerste steek en gaan we dus onze gestreken verder maken we moeten een ketting gaan maken ik vermeld makkelijkste doe je deze twee vasthouden zodat deze manier doe je mijn draad zo over mijn vingers in ik had me kort lesje tussen duim en mijn ring vinger vast en heb ik weet je spelen om mee te werken dan pak ik dus ik heb je dus mochten einde hoop dus hier vast d dat die is overheen gaat deze dus kom een zomerdag en het rek en dus aan dus ik heb hier mijn korte einde ik heb hier mijn lange draad hij dat er
zo onderdoor aan het trekken en doen door heen nu nog een keer ze had onder door mijn lange draad het is vaak een vast hij prikkelen door heen hebben dus al twee steken gemaakt kader even 10 een totaal doen dat is toch om model ik ga hem vast aan de door inkopt u het goed kunnen zien door de draad met jelle kamp lachen hij gaat er dus de deur nog een keer onder de een droom heen de doorheen om bureau en door doorheen en niet te strak trekken met je moet druk je naald u hierin kunnen steken zodoende onder de haak had het onderdoor het is een pak billen vast en gaan we
doorheen dus een twee drie vier vijf zes zeven 8 je aan 10 hebben we dus onze basis ketting kijk dat het super goed zal de of vinger haken oh mama ons toeren te gaan beginnen dus met onze rijen te gaan beginnen doe je altijd een steek extra erop zetten dus voor een enkele vaste maak je een extra steek toen ik hier en gaat werken om de voor eigenaars geef patroon maar ja dan tweede werken dus ik maak nog een steek en dan zie je je allemaal lesjes nou om onze vaste bewakers ons eerste vaste wil je deed plusje en komt u dat goed kunnen zien wat we nu als eerste hun doen is pak 100 tweede les niet de
eerste van de waar we zijn maar de tweede dus hier is de eerste ja ze tweede steek en der en haalde haar motoring en haal ik hem een keer doorheen hebben we de twee dus het erop zetten we gaat daarna nog een keer de nadere overheen de straatroven heen gaan trekken ze doen beide tegelijk toy fans onze eerste vastgemaakt het tweede ring door twee plusje ging over de naald heen en doorhalen hebben we twee der stopzetten de raad over naald heen en doorhalen schatten door in het kan een beetje moeilijk zijn om het goed te zien waar je bent wat een beetje het krullen hoe russen blijven
dankjewel dus in keer de doorheen halen die twee doosjes hebt aan door doorheen binnen steken over een doorhalen je twee doosjes hebt aan de allebei tegelijk in steken dorade je tweede recept aan de allebei tegelijk zoals even af maak snel in steken dragen hoeveel terwijl ring de als altijd in haar en steek het door door een aan hebben we onze eerste doorgemaakt nu we onze eerste geen vaste hebben gemaakt worden tijdens hun draaien de doe je heel simpel door een keer de draad er overheen te halen in losse ketting te maken en op te ruimen om nou in plaats en diensten werken gaan
we en deze werken en je zit hier een rij met veertjes dan ga je inwerken pak is de tweede hand de eerste som zijn om hem om te slaan om rechts flapje te maken ik steek hem hier en deze zul je de rem help draad eromheen en ik haal hem dat doorheen doet 2 douches hebben net zoals net rot er een en al de allebei het gewei king eerste steek van onze tweede toer weer opnieuw door alle twee flesjes een ik het nemen zodat je goed kan zien het altijd weer tussen zijn d'r overheen doorheen houdt het tweede recept en door alle 2 tegelijk inh je kunt meer we zo houden er in steken
en trek ze niet te strak aan anders kun je gewoon de rij niet makkelijk steken dag 3 voor een 2 douches 4 5 6 7 8 9 10 dit is hoe je een lampje gaat haken zijn is onderaan hier begonnen eerste rij tweede rij gallerij en ze gaan we ze een zigzaggend patroon verder gaan u noortje omdraaien weer op dezelfde manier een losse doorheen draai hem om en dan met de derde toer te beginnen weer in de eerste v dus nietige die net gemaakt hebt is niet te lossen maar de eerste v er doorheen en nog gathering door alle tweede de cvv twee meisjes kan nog je doorhalen ik zou dat nog een keer goed laten zien
van dichtbij dus alle twee flesjes een hou mijn draad hier op spanning was dat vindt dat de makkelijkste pak hem zullen er overheen is de haak wat gaat onder de pakt hem vast haal de 3 2 douches in twee herhaal tweede ring alle twee in twee lusjes omdat alleen alle 2 2 mesjes er een al dat we in 2 douches en er een tunnel ab32 cursus a time out ging twee douches en zijn de hal twee twee lusjes heen en de a2 en 2 douches en bedoeling maar wel eens op drie toeren 3 rijen gemaakt dit is de basissteken zussen te enkele de schoenen versimpelen vaste steek nu gaan we een stokje maken in
plaats van ook een keer rond ons te maken als je een keer een en een ketting te waren de moslims tussendoor de twee zo 1 en 2 om nu een stokje te maken draaien we onze naam ontraadt enkel bossen naald heen voor het onderin de stoppen dan gaat ie hier in de v dan gaat hij nog over de naald henk en houders 4 doosjes haar er ons eerste nestje door tweede dus in is het vind je heen dus we dat 3 een pak onze draad die gaat er over heen die gaat hier door dit middels het 2 in 1 en 2 en dan de laatste twee zo krijg je een dubbele grote steek ik er is een hogere steek dus een stop je dus nog een keer
de raad gaat een keer omheen we stekene in de v parkje mijn draad eromheen en die gaat door de vs het k3 heb het draad er overheen gaat omdat deze twee wil ze twee zodat twee overhouden draad er overheen en markeer de alles heen park onze draad om de naald heen in de volgende v onze draad weer via de eerste draad door de veertjes heen draad eromheen door de 212 overblijven waarom heen en dan krijg je ook een hogere steken tot meer gaat tussen met het treinspoor eigenlijk eromheen doorheen doorheen halen 3 doosjes omheen eerste 2 2 over omheen drie vier 2 dat even door maken en vaak in het hoe
handige witte dambord lijken veel stappen maar eens even in de gaten had de gaat heel snel aan dit soort zal drie basissteken of meerdere basissteken die door heb in het haken wat hebben alles en geleerd hebben de sfeer tu we een ketting moeten maken de basis ketting we hebben getru onze erg stoer met vaste op moeten zetten moet draaien 2e 3e toer kan hebben geleerd hoe we van vaste naar stokjes kunnen gaan in ons 4e toer dank je wel voor het kijken deze haak toriel ik ga je nog wel meer leren groep die niet heel interessant voor een vonden en laat natuurlijk weet dat
jullie allemaal meer willen zien of verhaak en of heel leuk vonden ik wens je een hele fijne dag en houd jongens die juni